U Nišu uspela IV Šakalijada u Gornjoj Vrežini
U Nišu uspela IV Šakalijada u Gornjoj Vrežini

U Nišu uspela IV Šakalijada u Gornjoj Vrežini, u lovu je učestvovalo preko 300 lovaca članova LU Niš sa gostima, lov je protekao u najboljem redu, ispoštovane su sve mere bezbednosti, bez incidenata, lov je počeo u 07,00 časova a završen je u 12,00 časova, nakon čega se većina učesnika okupila na zajedničkom ručku u Gornjoj Vrežini.

U lovu je odstreljen vuk, dva šakala (samo jedan je na fotografiji) i lisica, ranijih godina na ovim terenima prisutan je bio daleko veci broj šakala, izgleda da je prisustvo vuka potisnulo šakale na drugi teren, jer je na ovom terenu primećen trag celog čopora vukova, odstreljeni vuk je star oko 2 godine i viđan je na ovom terenu u prethodnom periodu više puta, inače ovo je četvrti vuk ove lovne sezone u LU Niš, po GPGL ostao je još jedan vuk za odstrel, svi odstreljeni vukovi ove godine su u blizini naselja, na jedva desetak kilometara od centra grada!

IV Šakalijada u Gornjoj Vrežini - LU Niš
IV Šakalijada u Gornjoj Vrežini - LU Niš

Dana 09.02.2014. godine, LU Niš organizuje IV po redu Šakalijadu u Gornjoj Vrežini.
Pozivamo sve lovce članove Udruženja i zainteresovane goste da učestvuju u lovu koji se organizuje sa zbornih mesta u Gornjoj Vrežini, Gornjem Matejevcu, Knez Selu i Malči.

Okupljanje lovaca na pomenutim zbornim mestima je od 06:30 do 07:00 časova. Lovi se puškama sačmaricama i sačmom ne većom od 5,00 mm.

Zabranjena je upotreba oružja sa olučenim cevima (karabina),  svi učesnici su dužni da sa sobom ponesu oružani list, važeću lovnu kartu i obeležavajući prsluk (marker).

Nakon lova za sve učesnike organizovan je ručak u Domu Kulture u Gornjoj Vrežini, kotizacija za ručak i kačket je 300,00 dinara.

Za više informacija obratite se Upravniku lovišta na telefon 060/6111-414

Lovačka zabava 2014
Lovačka zabava 2014

Pozivamo sve zainteresovane da dodju na lovačku zabavu koja je organizovana 21.02.2014.godine u restoranu "Bolji život II" (restoran Ei) sa početkom u 20:00 časova, sa bogatim menijem i lovačkim specijalitetima, dobrom muzikom i interesantnim nagradama.

 

Karte po ceni od 2.000,00 dinara možete kupiti kod Miladina Stevanovića, kontakt telefon 060/6111-409

ČESTITKA
ČESTITKA

Svim prijateljima i članovima LU "Niš" želimo srećne Novogodišnje i Božićne praznike, puno zdravlja, sreće i dobar pogled u narednoj sezoni!

Izdajemo u zakup poslovni prostor
Izdajemo u zakup poslovni prostor

   Lovačko udruženje "Niš" izdaje u zakup poslovni prostor u prizemlju zgrade, u ulici Obilićev Venac 41 u Nišu (Elektro Serđo), prodajni prostor 40m² +  magacin 50m² sa sanitarnim čvorom.

   Svi zainteresovani mogu dostaviti ponude tehničkom sekretaru Udruženja svakog radnog dana u vremenu od 08:00 do 16:00 časova, do 20.12.2013. godine.

Tender za nabavku hrane za ishranu fazana
Tender za nabavku hrane za ishranu fazana

Lovačko udruženje "Niš" raspisalo je Tender za nabavku hrane za ishranu fazana u proizvodnoj 2014/2015.godini.

Molimo sve zainteresovane da se što pre jave!

Tendersku dokumentaciju možete PREUZETI OVDE (8,65 MB)


Počela zimska prihrana divljači!
Počela zimska prihrana divljači!

Na fazaneriji "Vinik" kojom gazduje LU Niš, izgrađen je koš kapaciteta 30 kubnih metara za smeštaj kukuruza u klipu. Obezbeđeno je oko 20 tona kukuruza u klipu, 7 tona zrnaste hrane, 500 kg soli i 40 bala deteline.

S obzirom da je u toku iznošenje kukuruza u koševe u planinskom delu lovišta, pozivaju se svi lovci da u svom reviru, u dogovoru sa stručnom službom, organizuju iznošenje hrane. Prioritet su hranilišta do kojih nije moguće stići u zimskim uslovima.

It is so pleasant to work with experts. Visit this page to find out more regarding casino bonus.